Според авторитетния дигитален блогър Ice Universe европейската версия на смартфона

...
Според авторитетния дигитален блогър Ice Universe европейската версия на смартфона
Коментари Харесай

GSMArena: европейската версия на Samsung Galaxy S24 ще се базира на Exynos 2400 вместо на Snapdragon 8 Gen 3

Според авторитетния цифров блогър Ice Universe европейската версия на смарт телефона Samsung Galaxy S24 ще бъде оборудвана с фирмения чип Exynos 2400 на Samsung. Това е напълно разумно, като се има поради, че предходните флагмани на Galaxy S в Европа бяха единствено с чиповете Exynos.

Според тази информация употребяваният в европейската версия чип Exynos 2400 ще бъде с оптималната тактова периодичност 3,16 GHz – за производителното ядро Cortex-X4, двете бързи процесорни ядра Cortex-A720 ще работят на периодичност до 2,9 GHz, а другите три икономични ядра Cortex-A720 – на периодичност 2,6 GHz, като са налични още 4х ядра Cortex-A520 с тактова периодичност 1,95 GHz и свръхвисока енергийна успеваемост.

Очаква се версията на смарт телефона Samsung Galaxy S24 за американския и азиатския пазар да получи топ решението на Qualcomm: Snapdragon 8 Gen 3 с сходно систематизиране на ядрата, оповестява GSMArena. Струва си да се означи, че това е процедура, която Samsung е прилагала в предишното.

Също по този начин, съгласно Ice Universe, екраните на Galaxy S24, S24+ и Galaxy S24 Ultra ще имат доста висока оптималната бляскавост от 2500 нита, до момента в който резолюцията на екрана на Galaxy S24+ ще бъде 3120×1440 пиксела. Цялата горепосочена информация към този момент се е появявала в медиите под една или друга форма, като тази вътрешна информация я удостоверява.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР