Според Антон Кутев, депутат от БСП народният представител Александър Паунов

...
Според Антон Кутев, депутат от БСП народният представител Александър Паунов
Коментари Харесай

Според депутат от БСП Александър Паунов се е измъквал от разговора с Божков за уредени протести

Според Антон Кутев, народен представител от Българска социалистическа партия националният представител Александър Паунов се е измъквал от диалога, а не е уговарял митингите. Така Кутев отговори на въпрос за публикуваните от прокуратурата диалози сред дубайския дезертьор Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от и депутатът (до диалога на Българска социалистическа партия, по-късно независим) Александър Паунов.

Припомняме, че откакто обвиняването разгласява телефонните записи водачът на опозицията удостовери: "Събрахме се и разговаряхме с Александър Паунов, той удостовери диалога ", сподели Нинова.

"Прокуратурата да проверява дали Божков е давал пари за протестиращи ", сподели в утринния блок на БТВ националният представител на левицата.

"Много от предприемачите на прехода имат мрачно минало. Може и Божков да има такова, не е моя работа. Разбирам, че Гешев несъмнено желае да проверява предприемачите на прехода. Въпросът не е това, а по какъв начин го прави ", разяснява Кутев.

"Нямам си и на концепция какви са връзките на Паунов с предприемача Божков. Аз в никакъв случай не съм се виждал с него, не го и познавам ", разкри депутатът от Българска социалистическа партия.

"Протестът не е влюбен в Българска социалистическа партия. Радев няма различен избор с изключение на да се вслуша в хората на прошка ", приключи Антон Кутев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР