Споразумението за износ на зърно през Черно море ще бъде

...
Споразумението за износ на зърно през Черно море ще бъде
Коментари Харесай

Русия потвърди удължаването на зърнената сделка без промени

Споразумението за експорт на зърно през Черно море ще бъде продължено със 120 дни от на следващия ден без промени в досегашния му тип, съобщи през днешния ден съветското министерство на външните работи, представено от Ройтерс и ТАСС.

Тази сутрин Украйна и Турция към този момент оповестиха, че действието на договорката се удължава, отбелязва Българска телеграфна агенция.

Според съветското външно министерство съглашението планува автоматизирано продължение, в случай че няма възражения от страните. " Такива възражения не са отправени ", се отбелязва в изказването.

Русия приема, че нейната угриженост по отношение на улеснение на личния ѝ износ на зърно и изкуствени торове ще бъде взета поради в идния интервал, сподели министерството.

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков съобщи, че не е бил обсъждан въпросът за безсрочно удължение на зърнената договорка. Организация на обединените нации е дала гаранции на Русия, че следва да бъде финализирана работата по премахването на директните и непреките спънки пред износа на съветски селскостопански артикули и торове, сподели още той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР