Спор няма, че Сексът и градът е сред най-успешните сериали

...
Спор няма, че Сексът и градът е сред най-успешните сериали
Коментари Харесай

Сексът и градът се завръща... отново

Спор няма, че " Сексът и градът " е измежду най-успешните сериали изобщо. Същото не може да се каже в цялостна мощ и за двата кино лентата, само че въпреки всичко си бяха положителни попадения за почитателите.
 Ким Катрал, Сара Джесика Паркър,
Защо няма да има " Сексът и градът " 3

Актрисите в никакъв случай не са били приятелки

А още по-добра вест е, че обичаният сериал се завръща, само че с променено име. And Just Like That... ще ни потопи още веднъж в света на Кари Брадшоу (Сара Джесика Паркър), Шарлот Йорк (Кристин Дейвис) и Миранда Хобс (Синтия Никсън).

И в този момент, в случай че някой си е помислил, че още сме заспали и по тази причина пропущаме Саманта Джоунс (Ким Катрал), не е познал. Просто в And Just Like That... тя няма да вземе присъединяване.

Официално няма версия за отсъствието ѝ, само че е съвсем несъмнено, че то се дължи на враждата ѝ със Сара Джесика Паркър.

Иначе, специфичното завръщане ще се състои от 10 епизода от по половин час, от които ще разберем по какъв начин трите приятелки се оправят с любовния си живот, когато към този момент са над 50. Снимките би трябвало да стартират тази пролет в Ню Йорк, написа Variety.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР