Спонсорът на Спартак (Плевен) Иван Динов обяви пред Sportal.bg, че

...
Спонсорът на Спартак (Плевен) Иван Динов обяви пред Sportal.bg, че
Коментари Харесай

Спонсорът на Спартак с тежка закана пред Sportal.bg: постави ултиматум на опозицията и заплаши да напусне

Спонсорът на Спартак (Плевен) Иван Динов разгласи пред Sportal.bg , че дава период от десетина дни на групичката от четирима-петима души, така наречен „ тиха съпротива “, да показа своя проект за развиване на клуба и да поеме нещата в свои ръце. Босът на плевенчани, който е подложен на непрестанни нападки през последните месеци, подсигурява, че в случай че въпросните радетели за светлото бъдеще на Спартак предложат по-добра опция от тази, която той може, незабавно ще сдаде ръководството на клуба.

„ Нямам нищо срещу тази групичка от четирима-петима души, така наречен „ тиха съпротива “, която преди двайсетина дни в прав текст ме попита по кое време ще си потегли от Плевен, да застане отпред на клуба и да поеме неговото ръководство, стига да показа по-добра опция от моята. Ето, давам й период от десетина дни да показа своите възгледи за развиването на клуба, тактиката и проектът, който ще следват, задачите, които ще гонят, бюджетът, който ще обезпечат, и прочие “, съобщи пред Sportal.bg Динов.
 Севлиево - Спартак (Плевен) @@@

„ Аз желая Спартак (Плевен) да се развива. Клубът ще празнува следващата година своя древен празник и му искам най-хубавото, тъй че, в случай че тези хора могат да го подсигурят, както настояват непрекъснато, дано заповядат. Но в случай че нямат концепциите и ясната визия за постигането на дадените цели, нито ще оставя клуба да потъне точно на 100-годишния си празник, нито пък ще предам хората от Община Плевен, към които съм поел ангажимент “, добави още финансовият покровител на плевенчани.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР