Спомняте си мистерията на изборите в Сливен и паниката на

...
Спомняте си мистерията на изборите в Сливен и паниката на
Коментари Харесай

Коя е причината? Харизанов и Делийски в лют спор за оставката на Бисер Петков

Спомняте си мистерията на изборите в Сливен и суматохата на ромите, които си мислеха, че ще им взимат децата. За това съществена виновност има лицето, което води този бранш. Това съобщи в ефира на нова тв политологът Георги Харизанов.

"Това е виновност главно на лицето, което вози този бранш, а това е господин Петков. Той е страховит специалист, неповторимо добре познава материята си, само че в това време слаб в политическото си наличие ", счита той.

"Моята логичност е, че госпожа Сачева е извънредно подобаваща като човек, който да беседва с обезпокоени родители. Тя има огромен професионален опит и чудесни персонални характерности. Тя е човек, който провокира доверие ", счита Харизанов.

С него в студиото бе и политологът Страхил Делийски :

" Ако следваме логиката на уволняване по мощ на неприятна връзка, то тогава може да чакаме, че скоро целият министерски съвет ще си търси друга работа ", съобщи Делийски.


"Тук става въпрос за нещо типично за Борисов. В подтекста на това, че една система работи извънредно зле. В тази гърмяща система се сменя един бушон, само че тя си е пред прегаряне. Това не трансформира тежкото й положение ", добави той.

"Подобен вид изгърмяване на системи към този момент видяхме. Б орисов умее да господства, само че е различен въпросът дали умее да ръководи обществени системи ", сподели още Делийски.

Той бе контриран от Харизанов: "Не знам за какво си мисли господин Делийски, че обществената система се разпада. Не може с нито един факт да подкрепите тезата си ", отсече той.


"Според вас има ли деца, които ще бъдат карани в Норвегия при джендърите?! Няма, само че има такива страхове. Вината у кого е? Той си отива, тъй като не съумява да води добре водените от министерството политики. Не изяснява добре ограниченията на държавното управление ", сподели Харизанов.

Ако обществените системи не престават да се ръководят по този начин, не ни чака нищо положително. Маргинализира се смисленото менажиране на обществените системи ", включи се Делийски.

"Съгласете се, че в случай че за подправена агитация всеки ден си отива по министър, то няма да останем с читави фрагменти “ , счита Делийски.

„ След две години всички министри ще си отидат, ще забележим кои ще заемат местата им “, сподели Харизанов.

Според него по проблема с водата в Перник, всеки отговорен си е получил заслуженото.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР