Спомняте ли си Венера в Стрелец? Нейните диви и приключенски

...
Спомняте ли си Венера в Стрелец? Нейните диви и приключенски
Коментари Харесай

Венера в Козирог: какви промени ще настъпят в любовта за всяка зодия?

Спомняте ли си Венера в Стрелец? Нейните диви и авантюристичен настроения ви помогнаха да се отпуснете и да опитате нещо ново в любовния си живот - само че изходящата сила става малко по-сериозна от 25 ноември, когато планетата на любовта стартира своя път през съществения земен знак Козирог. Земните знаци Телец, Дева и Козирог се забавляват най-вече с този пренос, до момента в който съществените Овен, Рак и Везни изпитват възприятие за необходимост, когато става въпрос за техните взаимоотношения.

Козирогът е много сериозен знак, тъй като се ръководи от Сатурн, планетата на отговорностите и провокациите. Козирогът е упорит, съдбоносен знак, който цени публичното състояние и дълголетието (ето за какво стереотипният Козирог е предприемач, изпълнителен шеф или някакъв различен вид шеф). Така че в този момент, когато Венера навлиза в Козирог до 20 декември, ви се желае нещо същинско и съществено.

Престоят на Венера в Козирог е по-труден от естественото, тъй като тя споделя пространството си в знака със Сатурн, онази строга, не изключително занимателна планета, както и Плутон, планетата на заличаването и трансформацията. Звучи призрачно, нали?

Затова ето някои основни дати, за които би трябвало да внимавате:

♦ 28 ноември: Венера и Уран, планетата на изненадите, се хармонизират и внасят приятни промени в любовния ви живот – допустимо е да срещнете някой доста прелъстителен човек или, в случай че сте обвързани, да се отдадете умопомрачителен секс с вашата половинка.

♦ 3 декември: Венера образува поддържаща връзка с Марс, планетата на действието и либидото.

♦ 8 декември: Венера се сплотява с мечтания Нептун, сантименталната планета на страсти и дълбоки връзки.

♦ 11 декември: Сатурн и Венера се свързват, което ви кара да почувствате, че в любовния ви живот има блокиране, което ви пречи да се свържете с другите.

♦ 13 декември: Плутон и Венера се допират, което ви кара да копнеете за дълбока връзка (което може да бъде проблематично, в случай че не сте обвързани).

А ето какво ще донесе в любовния живот на всяка зодия навлизането на Венера в Козирог!

Към зодиите >>>

 планети астрология хороскопи Thinkstock

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР