Спомените от коронацията на крал Чарлз и кралица Камила са

...
Спомените от коронацията на крал Чарлз и кралица Камила са
Коментари Харесай

Какво име ще избере принц Уилям, когато се качи на крона

Спомените от коронацията на крал Чарлз и кралица Камила са към момента напълно, напълно пресни. Въпреки това погледите са отправени повече от всеки път към идващия по линията на заместничество на английския кралски престол - принц Уилям.

В последния епизод на A Right Royal Podcast, който беше отдаден на наградата Earthshot на принц Уилям, диалогът се насочи към бъдещото управление на сегашния принц на Уелс и името, с което той ще избере да бъде назоваван след като стане крал.
                             

Кралският експерт Роя Никха, единствената журналистка, интервюирала престолонаследника, откогато той стана принц на Уелс, приказва за бъдещата му купа и за какво той е толкова решен да резервира името си след личната си коронация.

„ Той сигурно ще бъде Уилям (V) “ , споделя тя в новия епизод на подкаста.
                             

Никха добави: „ Когато започва Earthshot, той беше херцогът на Кеймбридж, само че се наричаше принц Уилям. И това е по този начин, тъй като той желае да бъде прочут като принц Уилям, тъй като американците го познават и обичат като принц Уилям, обичат го повече от всички други обществени персони, съгласно скорошно изследване. "



Те изясни също какъв крал счита, че ще бъде най-големият наследник на Чарлз: „ Той ще бъде доста коренен монарх. Монархията ще наподобява доста друга много бързо. Той ще се промени доста. “

В епизода кралските специалисти се сплотиха към мнението, че  коронацията на Уилям ще бъде доста по-различна от тази на татко му.
 Вижте величествените Кейт Мидълтън и принц Уилям на коронацията на крал Чарлз  Вижте величествените Кейт Мидълтън и принц Уилям на коронацията на крал Чарлз  Вижте величествените Кейт Мидълтън и принц Уилям на коронацията на крал Чарлз  Вижте величествените Кейт Мидълтън и принц Уилям на коронацията на крал Чарлз
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР