Споделяме мотивите на президента, заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова

...
Споделяме мотивите на президента, заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова
Коментари Харесай

Нинова: Споделяме мотивите на президента, правителството генерира кризи

Споделяме претекстовете на президента, съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова във връзка със снетото от президента Румен Радев доверие към държавното управление.

„ Правителството е некомпетентно да даде развиване и вероятности пред България “ , безапелационна е Нинова, съгласно която колкото повече кабинетът остава на власт, толкоз повече „ генерира рецесии “. Според нея всеки митинг против кабинета би бил обективен, само че водачът на левицата не отговори на въпроса дали партията ще се включи при вероятно публично неодобрение.

Във връзка с провалилия се преди седмица избор на съмнение против кабинета „ Борисов 3 “, иницииран от левицата поради политиката на ръководещите в региона на опазването на околната среда, Нинова изясни, че няма сделка сред Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи и президента за събаряне на кабинета. 

„ Отдавна има напрежение сред институциите и по-конкретно сред президентската институция и изпълнителната власт. Това генерира неустойчивост “, счита Нинова. Тя напомни, че президентът Румен Радев „ произнася тази тирада “ от първи ден, в който е заел поста.

Лидерът на опозицията напомни още, че от партията ѝ упорстват от дълго време за предварителни парламентарни избори, само че преди тях би трябвало да бъде въведено машинно гласоподаване. -->

Корнелия Нинова разгласи пред публицисти, че отпътува за Брюксел, където щре организира срещи с представители на разнообразни институции.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР