СподелиТримата депутати, изключени от парламентарната група (ПГ) на Възраждане“, остават

...
СподелиТримата депутати, изключени от парламентарната група (ПГ) на Възраждане“, остават
Коментари Харесай

Депутатите, изключени от ПГ на „Възраждане“, обявиха, че ще бъдат конструктивна опозиция в парламента

Сподели
Тримата депутати, изключени от парламентарната група (ПГ) на „ Възраждане “, остават самостоятелни народни представители, изчакват да ги изключат и от партията. Това разгласи Николай Дренчев, един от тримата изключени, на взаимна конференция в Националния пресклуб на Българска телеграфна агенция на тематика „ Какво се случи в политическа партия „ Възраждане “? “.

На конференцията участваха и другите двама изключени народни представители – Иво Русчев и Александър Арангелов, както и четиримата общински съветници, които след избора на ръководител на Столичния общински съвет (СОС), не са част от групата на „ Възраждане “ в СОС.

Ролята ни в Народното събрание ще е на градивна съпротива, съобщи Дренчев. Не сме се отказали от идеята, не упрекваме никого, включително и Костадин Костадинов, който изиска нашите оставки, уточни той. Неговата царска корона е тежка, аз персонално смятам, че той е направил неточност, добави към този момент самостоятелният народен представител.



Ще останем в партията и ще изчакаме да ни изключат, сподели още Дренчев. Искаме нашите сътрудници, които ни изгониха, те дефинитивно да затворят вратата, добави той.

На въпрос по какъв начин ще гласоподават при ротацията в ръководството, Дренчев отговори, че най-вероятно ще гласоподават срещу.

„ За мен ротацията е една огромна мистерия какви промени ще се внесат, кой на кого тъкмо е човек, сподели той. Виждаме, че това болшинство и тази сглобка са доста нездравословни за страната, казусът е, че не виждаме едно вероятно прекосяване през нови избори да размести по някакъв важен метод пластовете в политическата обстановка “, разяснява Дренчев.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР