СподелиПитане към Делян Пеевски, към неговите питания към цялата разследваща

...
СподелиПитане към Делян Пеевски, към неговите питания към цялата разследваща
Коментари Харесай

Дори Румен Радев да се направи на жертва и излезе с вдигнат юмрук, отвън няма да има хора

Сподели
Питане към Делян Пеевски, към неговите питания към цялата проверяваща корупция власт – за какво преди този момент не задейства следствията против контракта Боташ – Булгаргаз в комисията, която сътвориха в неговото работно място – Народното събрание. Веднъж, с цел да покаже, че там, където неговата власт се простира работи, и повторно, с цел да катализира работата на проверяващите органи.

Трите мои публикации са задоволително добра основа. Причината за комисията е, че в дейностите на президента с изключение на корупционния детайл има и свързващ – дейности срещу ползите на страната, а тук би трябвало политическа оценка. Може би за него казусът е, че в дейностите на президента по договорката Боташ – Булгаргаз вземат участие хора, които знаят доста и за Борисов, и за Пеевски.
Иначе времето е определено уместно. Преди да афишират на 3 март основаването на партията – разследван президент мъчно ще направи партия.
Разбира се, може да се опита да го играе Тръмп, само че той несъмнено не е Тръмп. Дори да се направи на жертва и да излезе с вдигнат пестник, извън няма да има хора.

Коментарът е оповестен във фейсбук профила на Илиян Василев. Заглавието е на ДЕБАТИ. БГ.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР