СподелиГлавчев е пълно олицетворение на модела ГЕРБ. И той започна

...
СподелиГлавчев е пълно олицетворение на модела ГЕРБ. И той започна
Коментари Харесай

Нинова: Главчев започна като началника си Борисов да играе опозиция сам на себе си

Сподели
Главчев е цялостно въплъщение на модела ГЕРБ. И той стартира като началника си Борисов да играе съпротива самичък на себе си, когато стане напечено. Това декларира своя позиция водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

Поводът за острата й реакция е въпросът с построяването на частна детска болница в София, което утвърди държавното управление, а по-късно министър председателят Главчев анулира решението си.

Ето какво написа Корнелия Нинова в профила си в обществената мрежа фейсбук:

Главчев е цялостно въплъщение на модела ГЕРБ. И той стартира като началника си Борисов да играе съпротива самичък на себе си, когато стане напечено.

Главчев е разрешил построяването на частна детска болница. Неговият Министерски съвет я е дал своя вот единомислещо без нито един коментар. Сега Главчев дава на ДАНС и прокуратурата сигнал. Срещу кого? Срещу себе си? Срещу министрите си?

Още по- неуместно става държанието на премиера, който първия ден пази решението, а на идващия се сеща, че служебно държавно управление би трябвало да провежда избори, а не да се занимава с дълготрайни въпроси.

Хора, това е подигравка. Единственият метод Главчев да се снабди с някакво от малко малко достолепие е да каже кой го накара да вземе това решение и против какво, кой му подреди държавното управление, кой му сменя министрите? Кой ръководи действително страната, тъй като и на децата към този момент е ясно, че не е той.
За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР