Бащата на севернокорейския диктатор вярвал, че сексът с млади жени

...
Бащата на севернокорейския диктатор вярвал, че сексът с млади жени
Коментари Харесай

Девици от Отряд на удоволствията забавляват урода Ким Чен Ун

Бащата на севернокорейския деспот вярвал, че сексът с млади дами ще му донесе величие, само че умря от инфаркт на 70

Севернокорейският деспот Ким Чен Ун си има харем за удоволствия и всяка година си избира по 25 девствени девойки, с цел да бъдат част от така наречен " отряд на удоволствията ".

Младите дами са определени най-много по външен тип и политическа преданост, твърди 30-годишната Йонми Парк, която избяга от КНДР преди години.

Парк твърди, че е била проучвана два пъти, с цел да стане част от харема, само че не е била определена поради „ фамилния си статус “. „ Те посещават всяка класна стая и даже отиват в учебните дворове, ако са пропуснали някое красиво момиче “, сподели тя, представена от " Дейли мейл. "

„ След като намерят няколко красиви девойки, първото нещо, което вършат, е да ревизират фамилния им статус, политическия им статус. Те отстраняват всички девойки, които имат член на фамилията, който е избягал от Северна Корея или имат родственици в Южна Корея или други страни, предава lupa.bg.

Следващата стъпка е медицински обзор, с цел да са сигурни, че девойките са девствени. Кандидатите, които преминат този тест, се подлагат на по-подробен медицински обзор, като даже и най-малкият недостатък - като дребен белег, може да стане мотив да те изключат “, добави Парк.

Оказва се, че харемът от млади девойки е традиция за севернокорейските водачи. Бащата на Ким Чен Ун – Ким Чен Ир, вярвал, че „ половата фамилиарност с млади тийнейджърки ще му донесе величие “. Той умря от солиден инфаркт през 2011 година на 70-годишна възраст.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР