Ексцентричният президент на Аржентина Хавиер Милей е луд по своите

...
Ексцентричният президент на Аржентина Хавиер Милей е луд по своите
Коментари Харесай

Четириногите деца на аржентинския президент

Ексцентричният президент на Аржентина Хавиер Милей е вманиачен по своите кучета. Толкова е вманиачен, че е поръчал имената и лицата на петте си солидни британски мастифа да бъдат гравирани в служебния му кабинет.


И тук става още по-странно. Единият от тях, Конан - кръстен на Конан Варварина - наподобява е мъртъв от 2017 година насам.

Това нямаше да е притеснително, в случай че съгласно биографа на Милей, той не се консултираше с кучетата си - живи или мъртви - за значими решения благодарение на медиум, профилиран в " междувидовата връзка ".

Медиумът, Селия Меламед, съобщи пред телевизия TN, че е помогнала на Милей да " преодолее скръбта по кучето си ".

Политикът Рафаел Биелса, който е работил с Милей в предишното, изясни, че президентът е разговарял с него за приемането на " божествени " послания от Конан.

Милей отхвърля да дава отговор на въпроси за " четириногите си деца ", четири от които са кръстени на неолиберални икономисти.

Но заставен да отговори на възходящите въпроси за психологичното здраве на Милей, представителят на президента Мануел Адорни се нахвърли върху репортерите. Според него е " неуважително президентът да се разказва като човек, който приказва за неща, които не съществуват ".

Не било почтено " да се бъркаме в фамилията му ".

" Не виждам каква е разликата дали става въпрос за четири или пет кучета или 43 заека ", сподели представителят.

Бившият президент Алберто Фернандес също се включи в борбата, закачайки Милей в обществените мрежи: " Моето куче не ме поучава и е живо ".

Протестиращите също подхванаха шегата, като един от тях разхождаше невидимо " куче " на каишка с празен нашийник с името " Конан ". /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР