Притесненията за психическото здраве на поп звез0дата отново се засилиха

...
Притесненията за психическото здраве на поп звез0дата отново се засилиха
Коментари Харесай

Ще свърши ли шантавата Бритни Спиърс най-накрая в лудница?

Притесненията за психическото здраве на поп звез0дата още веднъж се ускориха до краен лимит, откакто предходната седмица тя беше снимана по какъв начин двама медици я водят от шумно празненство в отблъскващ тип на пропаднала клошарка. Самата певица избра момента да показа детайлности от тъмното минало на фамилията си, където лудостта очевидно се предава генетично. И двете баби на 42-годишната изпълнителка за приключили живота си в психиатрията.

Бритни Спиърс пусна извадка от книгата си „ Жената в мен “, в която е включен разказът по какъв начин нейният дядо Джун изпраща и двете си дами в психиатрична болница. По подигравка на ориста бабата на Бритни, Джийн е приемала същите медикаменти, с които Бритни през днешния ден се пробва да се задържи в действителния свят.

„ Явно и аз ще свърша в лудница като бабите си. Чудя се по какъв начин за повече от 60 години науката се е развила толкоз малко, че да лекуват хората с депресивни епизоди по този начин, както по тяхно време. Това бъдеще обаче не ме плаши, ще се пробвам да се развличам и да бъда себе си, до момента в който мога “ – твърди поп принцесата.

Бритни Спиърс не загатва още един епизод, който мощно тормози почитателите й. Въпросната баба Джийн не умира от естествена гибел, а се самоубива, тъй че сравнението може да има прикрито обръщение, че певицата също обмисля да посегне на живота си.

Източник: „ Уикенд “

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР