ДЕНВЪР (АП) — Не беше толкова поредният бавен старт или

...
ДЕНВЪР (АП) — Не беше толкова поредният бавен старт или
Коментари Харесай

Нъгетс: Не можем да позволим поддържащият актьорски състав на Антъни да се разгорещи отново или това ще бъде ранно отпадане за шампионите

ДЕНВЪР (АП) — Не беше толкоз следващият муден старт или 43-те точки на Антъни Едуардс тормози треньора на Денвър Нъгетс Майкъл Малоун, откакто Минесота Тимбъруулвс победи настоящите първенци на НБА със 106-99 при започване на серията от втори кръг в събота вечер.

По-скоро Нъгетс разрешиха на горещата ръка на Едуардс да се възпламени неговият поддържащ актьорски състав, когато Вълците се усъвършенстваха до 5-0 в плейофите и изпратиха Нъгетс до недостиг в серията, нещо, което в никакъв случай не са имали предходната година, до момента в който завоюваха всичко.

„ Да, не се притеснявах за началото. Беше 18-4. Джамал Мъри не тренира цяла седмица, не съумя да направи удар. Притеснявам се повече за нашата отбрана през второто полувреме, ” сподели Малоун, чийто тим ще се опита да изравни серията в понеделник вечер в мач 2.

„ Мисля, че в един миг те стреляха с 90% “ след полувремето.

Timberwolves приключиха с актив от 73,7% през третото тримесечие и тези 14 коша при 19 удара им помогнаха да изтрият изостав...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР