СподелиМинистър-председателят Николай Денков ще отговаря на актуални въпроси на депутати

...
СподелиМинистър-председателят Николай Денков ще отговаря на актуални въпроси на депутати
Коментари Харесай

Блиц контрол в парламента. Премиерът и 7 министри отговарят на депутатски въпроси

Сподели
Министър-председателят Николай Денков ще дава отговор на настоящи въпроси на депутати в границите на блиц контрола в Народното събрание, планува програмата за днешното съвещание на Народното събрание.

Съгласно парламентарния устав всеки първи петък от месеца от 9:00 часа се организира блиц надзор, в който по принцип вземат участие министър председателят и вицепремиерът.

В парламентарния надзор от 11:00 часа на авансово заложени въпроси на народни представители ще дава отговор министър-председателят Николай Денков и министрите на вътрешните работи Калин Стоянов, на труда и обществената политика Иванка Шалапатова, на образованието и науката Галин Цоков, на опазването на здравето Христо Хинков, на културата Кръстю Кръстев, на околната среда и водите Юлиян Попов и на земеделието Кирил Вътев.

Поради командировка отвън страната в парламентарния надзор няма да взе участие вицепремиерът и министър на външните работи Мария Габриел и министрите Асен Василев и Зарица Динкова, а заради неотложни задължения – министър Андрей Цеков, заяви през вчерашния ден заместник-председателят на Народното събрание Росица Кирова от парламентарната естрада.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР