Списание Тайм“ публикува своя ежегоден списък на 100-те най-влиятелни личности

...
Списание Тайм“ публикува своя ежегоден списък на 100-те най-влиятелни личности
Коментари Харесай

Меган Маркъл и принц Хари са сред най-влиятелните личности в света

Списание „ Тайм “ разгласява своя годишен лист на 100-те най-влиятелни персони в света, съобщи Ройтерс. Авторитетното списание показа тазгодишните лица, които са знак на триумфа и тласкат света напред. Херцогът и херцогинята на Съсекс се появиха заедно на корица за първи път като част от годишния лист на списанието.

Според изданието, двойката е определена заради тяхната отдаденост на публични дела – като да вземем за пример проблемите, свързани с психологичното здраве, както и уговорката на Меган за възстановяване качеството на живота на дамите и девойките по целия свят. Техният другар и създател на неправителствената организация World Central Kitchen, готвачът Хосе Андрес, написа прочувствено обръщение в чест на двойката.

„ Те дават глас на безгласните посредством медиите. Ръка за ръка с сътрудници, двамата помагат на нуждаещи се общности - оферират поддръжка за психологичното здраве на чернокожи дами и девойки в Съединени американски щати и вършат всичко по силите си за засегнатите от естествени бедствия в Индия и Карибите. В свят, в който всеки има формирано мнение за хора, които не познава, херцогът и херцогинята демонстрират състрадание към мнозина непознати за тях “, пише Андрес.

От 2010 година организацията му оказва помощ с храна след опустошителното земетресение на остров Хаити, като равносметката демонстрира, че тя е осигурила над 50 милиона порции храна на по време на естествени и филантропични бедствия в целия свят.

От другата страна на монетата е Пиърс Морган – журналистът, който беше уволнен от малкия екран IVT поради мнения против Меган Маркъл. Той не пропусна примамливата опция да се включи в обществените мрежи, с цел да предизвика двойката за следващ път, като разгласява корицата на списание „ Тайм “, съпроводена с развеселени емотикони, с цел да пародира тяхната селекция.

https://t.co/3Er3H7iOXH
— Piers Morgan (@piersmorgan) September 15, 2021
Междувременно, оттатък провокациите, положителната вест е, че в листата на авторитетното списанието участват величествен брой сполучливи дами - 54. Личностите в листата са подредени в няколко категории - пионери, титани, кумири, новатори, водачи и създатели, показва " Тайм ".

В категорията " пионери " са певицата Били Айлиш, колежката й Меган Дъ Стелиън, а също и Бен Крамп, юристът на фамилията на Джордж Флойд, афроамериканецът, който предходната година бе погубен от бял служител на реда при опит за арест в Минеаполис.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от TIME (@time)

В категорията на " създатели " са актрисата Кейт Уинслет и режисьорката Клои Джао, получила " Оскар " за " Земя на номади ". В категорията на " водачите " са шефката на Световната комерсиална организация Нгози Оконджо-Ивеала, президентът на Съединени американски щати Джо Байдън, вицепрезидентката му Камала Харис и други

Honored and privileged to be on the cover of Time Magazine and to be recognized as one of the Worlds most influential leaders! Profound thanks to the Duke and Duchess of Sussex for their kind words. All Glory to God! @WTO@TIMEhttps://t.co/Th8Ql6M4UXpic.twitter.com/D62ogSD9Jj
— Ngozi Okonjo-Iweala (@NOIweala) September 15, 2021
В категорията " титани " отпред е американската състезателка по спортна гимнастика Симон Байлс, която е 19-кратна международна и четирикратна олимпийска шампионка. В категорията " кумири " попадат точно Хари и Меган поради благотворителната им активност. Тук са и японската тенисистка Наоми Осака, съветският опозиционер Алексей Навални, американската певица Бритни Спиърс и кънтри иконата Доли Партън.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от TIME (@time)
 Оправдаха журналиста Пиърс Морган за мнения против Меган Маркъл
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР