Списъкът с кандидатите за министри вече е на половина готов,

...
Списъкът с кандидатите за министри вече е на половина готов,
Коментари Харесай

Списъкът с кандидатите за министри на ГЕРБ е на половина готов


Списъкът с претендентите за министри към този момент е на половина подготвен, научи bTV от източници в централата на. По-голямата част от кандидатите ще са, а не партийни лица. Със сигурност обаче от партията на ще запазят един бранш за хора от редиците на партията, тъй като считат, че там няма по-подготвен. Кой е този бранш, към този момент се пази в загадка.

Два месеца след изборите на „ Дондуков “ 2 пристигна и първият претендент за министър председател по пътя към постоянно държавно управление. От -СДС избраха. А президентът го посрещна с подсещаме – най-голямата отговорност за постоянна власт – в този момент е негова.

„ Силно се надявам спомагателното време, което отпуснах за съвещания, да е спомогнали за намирането на удачна формула за сформиране на кабинет, а също и за търсене на задоволителна политическа поддръжка в Народното събрание “, сподели Румен Радев, президент на България.

Вратата ще е отворена за всички партии, разгласи проф. Габровски. С мандат в ръце той очерта рецесиите, които се намира страната ни. И уточни какъв кабинет може да се оправи с тях.

„ Кабинет, който да е по надалеч от политическото говорене, по-далеч от борбата и да е по-близо до експертното и професионализма “, сподели проф. Николай Габровски.

Зам.-директорът на Пирогов изясни и за какво излиза на политическия кръг.

„ През последните години съм получавал доста предложения за 2 неща – едното е да работя в чужбина, другото е да вляза в политиката. Винаги до момента съм отказвал. Страхувам се обаче че сега България е на един кръстопът – на прекалено много рецесии “, сподели проф. Габровски.

Коментар за номинацията пристигна и от вицепрезидента Илияна Йотова. Но не в постройката на „ Дондуков “ 2.

„ Познавам го на първо място като експерт. Изненадах се от това, че е приел да се занимава с политика. Все си мисля, че лекарите са по-полезни на своите пациенти “, сподели вицепрезидентът Илияна Йотова.

Сега - противоположното преброяване за търсенето на поддръжка за кабинет с първата директория - стартира. -СДС към този момент направиха опит в търсенето на поддръжка. Веднага след изборите - излъчиха контактна група в лицето на Росен Плевнелиев и Соломон Паси в опит да обединят партиите към цели. Тогава на поканата откликнаха само самите, и „ “.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР