Списък с имената на хилядите подкрепящи кандидатурата на Десислава Иванчева

...
Списък с имената на хилядите подкрепящи кандидатурата на Десислава Иванчева
Коментари Харесай

Регистрираха Иванчева за евродепутат, Биляна Петрова - кандидат за кмет на София

Списък с имената на хилядите подкрепящи кандидатурата на Десислава Иванчева за самостоятелен претендент за Европейския парламент беше импортиран в ЦИК, съобщи сътрудник на Actualno.com.
Събрани са над 5000 подписа, разкриха издигащите Иванчева от ИК ”Непослушните” и пиарът на отстранения кмет на Младост Петър Кърджилов.
На въпрос на Actualno.com дали Биляна Петрова ще взе участие под някаква форма в изборите за европейски парламент, Кърджилов уточни, че няма, само че тя ще бъде издигната за претендент за кмет на София .
Сподели с твоите другари
Междувременно документи в ЦИК внесе и Коалиция „ Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна Европейска класа). Документите бяха импортирани от водача на НФСБ лидер на листата Валери Симеонов и ръководителя на Политическа партия Средна Европейска класа Георги Манев.
Имаме цялостна готовност за идните европейски избори. Това сподели ръководителят на НФСБ Валери Симеонов.
Попитан дали разделянето на „ Обединени патриоти “ няма да навреди на общата идея, той отговори: „ Не е в нас виновността, тъй че не бих желал да разясня. Питайте тези, поради които се явяваме настрана “.
„ Ние сме в тази коалиция просто тъй като това беше единствената работеща коалиция за 44-то Народно заседание. Хората са дали своят вот за Народно заседание и за ръководещи. В случая става въпрос за гласоподаване за представители в Екологичен потенциал “, добави Симеонов.
Сподели с твоите другари
Ние представяме листа, която е доста забавна, от хора от междинния и дребния бизнес и паралелно с това се занимават с политика. С такива хора мъчно може да се похвали някой. Имаме показали от много етноси, в това число на ромски етнос, на 4-то място.
„ В тази листа са хора, които са се потвърдили, утвърдили са се в работата си и в бизнеса си. Освен това се занимават с политика. Хайде да забележим какъв брой такива има в другите листи, “ добави Симеонов. Утре в 18.30 часа в хотел „ Радисън “ ще бъде показана листата и претендентите в нея.
Попитан дали „ Апартаментгейт “ може да промени резултатите на европейските избори, той отговори: „ Не се занимавам с дребни сметки . Мисля и аз, и сътрудниците сме над тези неща. Казал съм си мнението за този скандал, не бих желал да го разясня и хиперболизирам. Резултатите ще покажат “.
На въпрос, в случай че има огромна разлика в резултатите на изборите, това може ли да докара до предварителни парламентарни избори, той сподели: „ Нашето схващане е, че парламентарните избори имат една цел, ръководство на страната. Европейските са наличие в Екологичен потенциал. Това са разнообразни избори . Не би трябвало да се прави директна връзка сред тях “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР