Списък от 50 имена като разширен състав на националния отбор

...
Списък от 50 имена като разширен състав на националния отбор
Коментари Харесай

Списък от 50 имена е връчил Илиан Илиев в БФС

Списък от 50 имена като уголемен състав на националния тим е връчил селекционерът Илиан Илиев в БФС, написа " 24 часа ". Той ще бъде скъсен до 25 имена, които ще тръгнат за първите мачове против Танзания и Азербайджан в Баку.

В листата има много имена, които са позабравени от почитателите и от дълго време не са викани. Илиев обаче бил безапелационен, че ще викне най-хубавите и тези, които сега играят в шампионатите.
 Илиан Илиев: Не съм почитател на такива разгромни резултати, защото не въздействат добре на душeвността
Илиан Илиев: Не съм почитател на такива разгромни резултати, защото не въздействат добре на душeвността

" Резултатите в контролите лъжат и не са значими "

Националите паднаха с две места надолу във февруарската класация на ФИФА са към този момент е на 83-и. България остава с 1290 точки, защото не е играла мачове, само че спадът е поради изкачването на тимове от Азия и Африка след миналите континентални шампионати.

Нашите са задминати от Екваториална Гвинея и от Бахрейн, които се показаха много мощно на шампионатите за купата на Африка и купата на Азия. Екваториална Гвинея прикова вниманието на почитателите с безапелационната си победа с 4:0 над бъдещия първенец Кот д " Ивоар.

Шампионите на Азия - Катар, и на Африка се придвижиха в топ 40 на ранглистата. Домакините на международното състезание през 2022 година опазиха купата си и с това се изкачиха с 21 места, заемайки към този момент 37-о място - най-високата им позиция в историята въобще. Африканският първенец се подвигна с 10 места на 39-о място. " Слоновете " обаче са надалеч от най-хубавото си достижение въобще, което е 12-о място през 2013 година. Иначе няма промени в топ 10, като отпред остава Аржентина с 1885,2 точки.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР