Списък на всички страхотни неща“ е моноспектакъл на актьора Милко

...
Списък на всички страхотни неща“ е моноспектакъл на актьора Милко
Коментари Харесай

„Списък на всички страхотни неща“ – когато публиката е и зрител, и участник в спектакъла

„ Списък на всички страхотни неща “ е моноспектакъл на артиста Милко Йовчев и е измежду най-новите представления, с които спектакъл „ Реплика “ отбелязва 10 години от основаването си.

Постановката е режисьорски дебют на Боряна Йовчева по пиесата „ Every brilliant thing “ на известния английски драматург Дънкан Макмилън, която се играе с триумф в целия свят. Сценографията е на Михаела Михайлова.

„ Аз от години се занимавам с импровизационен спектакъл и на мен ми харесва, че тук имам доста огромна независимост на работа на артиста с публиката, т.е. той взима за свои съучастници хората – те влизат и играят. И на процедура това не е моноспектакъл, от позиция на това, че хора от публиката взимат някои от функциите, благодарение на артиста. Всеки път хората са разнообразни и реагират по друг метод на провокациите “, описа в „ Артефир “ артистът Милко Йовчев, който е и един от създателите на спектакъл „ Реплика “.

Тази вечер (30 август) представлението ще се играе навън, на сцената на кино „ Кабана “ в парка на НДК. Началото е от 20 часа, а входът е свободен.

В звуковия файл можете да чуете целия диалог с Милко Йовчев.

Разговор на Рада Стойкова с артиста Милко Йовчев в „ Артефир “
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР