Спирането на цигарите е мисия, с които много хора не

...
Спирането на цигарите е мисия, с които много хора не
Коментари Харесай

Вижте какво става с тялото ни, когато СПРЕМ цигарите

Спирането на цигарите е задача, с които доста хора не могат да се оправят. Понякога те имат потребност от спомагателна мотивация като това да схванат по какъв начин организмът им ще се прочисти, когато спрат цигарите.
Замисляли ли сте се какво се случва с тялото ви, когато спрете цигарите – след първия ден, месец или година? Днес ще ви разкрием забавна информация, която може да ви стимулира и един път вечно да спрете да пушите!
 7 лесни метода, с които да спрем цигарите 7 лесни метода, с които да спрем цигарите
7 лесни метода, с които да спрем цигарите Тютюнопушенето е табиет, от който мнозина хора настояват, че не могат да се отърват, каквото и...
Първите 2 часа: Тялото ви изпитва мощна потребност да си набави никотина, който е изпуснал през последните няколко часа. Това ви прави нервни, неспокойни и постоянно посягате към някакъв тип храна, която да залъже никотиновия апетит.
След 12 часа: През тези часове се случва нещо доста забавно. Нивата на въглероден оксид в кръвта се намаляват, до момента в който равнищата на О2 – се усилват. По този метод съставът на кръвта си връща естествения баланс.
От 2 седмици до 3 месеца: В този интервал рискът от инфаркт, който сте имали преди, понижава доста. Симптомите на привързаност към цигарите към този момент са намалели и съвсем изчезват. Освен това кръвообращението в периферните съдове се ускорява, а белодробната тъкан се възстановява и функционалността на белите дробове става доста по-добра.
От 1 до 9 месеца: Кашлицата, която има всеки след прекъсване на цигарите, стартира да се почиства и съвсем стопира. За да се почисти изцяло на дробовете им е нужно доста време, защото в тях са се натрупали доста нездравословни вещества.
 Това са здравословните храни за 2021 година Това са здравословните храни за 2021 година
В началото на януари тази година в многомилионния китайски град Ухан беше регистриран първият случай на ново мистериозно белодробно заб...
След 1 година: Тялото ви към този момент не изпитва никаква потребност от никотин. Вижда се доста усъвършенстване на кожата ви, еластичността ѝ се усъвършенства и наподобява доста по-хидратирана и здрава. В този интервал рискът на заболявания на сърцето пада с над 50%.
След 5 години: В този интервал кръвообращението към този момент се е възстановило изцяло. Рискът от сърдечни болести е станал същия като на човек, който в никакъв случай не е бил пушач. Освен всичко това имунитета и нервната система на човек работят по този начин, както преди да стартира да пуши – всичко наподобява отлично!
След 10 години: В този интервал към този момент рискът от рак на белите дробове и повече от два пъти по-малък от интензивно пушещите сега. Освен това рискът от исхемична болест на сърцето и рискът от рак са тъкмо същите, каквито и при непушачите.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР