Спецполицаят Ник Тарталионе винаги е бил изключително проблемен и агресивен

...
Спецполицаят Ник Тарталионе винаги е бил изключително проблемен и агресивен
Коментари Харесай

Полицията Рухна! Полицаят Ники Смля От Бой Топ Тв Водещ! Откриха 4 Трупа В Двора Му, Но Това Е Само Началото! Ето Снимки, От Прокуратурата Са

Спецполицаят Ник Тарталионе постоянно е бил извънредно проблематичен и нападателен вид.

Преди години Ник пребива грубо известния ТВ публицист Клей Тифани, който го изобличава в корупционни схеми. Неизвестно по какъв начин след побоя Ник заплаща на Тифани под колосалната сума от 1 милион $, с цел да отдръпна обвиняванията си.

Хващан е няколко пъти да кара пийнал, както и за други много съществени прегрешения. През цялото време съумява да резервира работата си като нарко сътрудник.

Полицаи от отдела за вътрешни следствия са арестували Ник Тарталионе в понеделник в първокласното му имение в Честър, Ню Йорк. В големия двор са разкрили заровени четири натрупа!



Това са телата на четирима мексикански жители, които Ник персонално е умъртвил и закопал през април, предава WTTV.

Схемата се разплита и се оказва, че здравенякът служител на реда в действителност е локален наркобос, който е забъркан на надълбоко с мексиканските наркокартели, и управлява наркоразпространението в региона. Използвал е службата си като служител на реда като защитен щит. Четиримата мексиканци са били членове на вражеска тайфа, които са се опитвали да завземат негова територия. Първоначално е имал желание да реалокира труповете от парцела си, само че е осъзнал, че е под 24-часово наблюдаване от полицията и не е имал опция.

Освен труповете, в парцела са открити колосално количество кокаин и близо 6 милиона $ в кеш.

Прокуратурата ще гони смъртното наказване за униформения изверг./BRADVA.BG
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР