Специално за всички футболни фенове VIVACOM ще осигури 50 билета

...
Специално за всички футболни фенове VIVACOM ще осигури 50 билета
Коментари Харесай

VIVACOM раздава 50 билета за мача с Франция

Специално за всички футболни почитатели VIVACOM ще обезпечи 50 билета за мача България-Франция, който ще се играе на 7-ми октомври на Националния стадион „ Васил Левски “.

Всеки клиент на телекома, който задейства нова услуга, добави или възобнови съществуваща такава в интервала 27.09-03.10, взе участие в томболата за продобиване на един от 50-те билета в Сектор Б.

Победителите от играта на VIVACOM ще имат опцията да поддържат „ лъвовете “ в последната им борба за тази година от квалификациите за Световното състезание против „ петлите “ от Франция.

Печелившите ще бъдат изтеглени на 4-ти октомври, след което представител на VIVACOM ще се свърже с тях за приемането на премията.

На мача са добре пристигнали и всички деца в новооткрития VIVACOM фамилен бранш. Направен особено да дава отговор за техните потребности, фамилният бранш има комфортни седалки, обособен вход и тоалетна, а при влизане симпатично лъвче посреща фамилиите. Така фамилиите ще подарят на децата си незабравими страсти и ще усетят дружно онлайн магията на футбола. Детският билет е на символичната стойност от 2 лева
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР