Специално сме се постарали в тазгодишното издание на InnoWave Summit

...
Специално сме се постарали в тазгодишното издание на InnoWave Summit
Коментари Харесай

Целият екип на Mozilla Firefox идва във Варна, ставаме втори дигитален хъб

" Специално сме се постарали в тазгодишното издание на InnoWave Summit да има вдъхновители като да вземем за пример целият екип на браузъра Mozilla Firefox, които ще бъдат във Варна, с цел да споделят своя опит, както и да опишат за провокациите, пред които се изправят. “ Това сподели в особено изявление за радио NJoy Димитър Василев от Български Бизнес Форуми, уредник на една от най-мащабните цифрови конференции в Югоизточна Европа. InnoWave Summit 2018 ще се организира в Двореца на културата и спорта в морската ни столица на 19 и 20 октомври.

Събитието предлага опция на бизнесмени и мениджъри от България и целия свят да се срещнат с техни сътрудници от висшия мениджмънт на най-големите международни компании – Гугъл, Аmazon, Alibaba и мн други " За първи път в България идва индивидът, който дава отговор за маркетинга във Фейсбук за Централна и Източна Европа. Пристига и основният управител продажби на Гугъл. Сред участниците в конференцията е и Фахрим Р. Кибриа – дясната ръка на гуруто в маркетинга Филип Котлър.  Всички те ще оказват помощ на българския бизнес  като споделят своите сполучливи практики за привличане и задържане на клиентите, за създаване на пазари, за внедряване на нововъведения и прочие Истинско достижение персонално за мен е, че във Варна идва и Томас Кохран – индивидът назначен персонално от Обама, с цел да дава отговор за дигитализацията на Белия дом “, показа още Василев.

Той отбелязва, че в експо зоната на обща повърхност от 2 400 кв. м. от уредниците чакат над 80 компании от 23 европейски страни. " Изключително държим InnoWave Summit да не е просто спорен конгрес, а да спомогне на българския бизнес да осъществя действителни контакти и покупко-продажби, да има нетуъркинг “, споделя още Василев и прибавя: " Целта ни и е да нареждаме Варна като втори цифров хъб в българската стопанска система с изключение на София – това ще способства за развиването на града и района “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР