Специализираното търговско изложение за детски стоки и услуги Бебе Зона

...
Специализираното търговско изложение за детски стоки и услуги Бебе Зона
Коментари Харесай

За втора поредна година Варна ще бъде домакин на семейното изложение Бебе Зона

Специализираното комерсиално ревю за детски артикули и услуги " Бебе Зона " отваря порти за втора поредна година в Двореца на културата и спорта на 2 и 3 юли в зала " Младост “. Варненските родители и гостите на града ще имат опцията да се срещнат, тестват и закупят на място детски артикули и услуги непосредствено от водещите производители и вносители в България.

Тази година разнообразието от марки е още по-голямо - на ревюто ще бъдат показани едни от най-хубавите модели детски колички, слингове и ергономични раници, кошари, шишета и помпи за кърма, памперси, бебешка и детска козметика, хранителни добавки, детски бижута и аксесоари, просветителни принадлежности и медицински услуги и всичко належащо за развъждането на бебета и дребни деца.

Посетителите ще могат да научат подробна информация за продуктите непосредствено от производителите и формалните вносители, както и да ги закупят на място на преференциални цени. Освен това всички посетители на ревюто ще могат на място да вземат участие в огромните томболи на " Бебе Зона ", които са парични ваучери за извършване на покупки – 6 x 100 лева и 2 x 200 лева, както и други огромни предметни награди. Организаторите са подготвили и доста награди, които да се разиграят онлайн в обществените мрежи на ревю " Бебе Зона " преди неговия старт.

Тази година част от " Бебе Зона “ ще бъде и благотворителната акция " От мама за мама " - акцията има за цел да поддържа варненските родители в неравностойно състояние с дребни деца.

До момента самодейността е съумяла да подкрепи над 120 фамилии с дребни деца.

Как може да се включите в акцията: На територията на ревюто ще бъде ситуиран пункт, на който искащите да оказват помощ ще могат да оставят своите дарения. Дори най-малката помощ е от голяма важност и ще бъде призната с благодарност. Даренията могат да бъдат под формата на артикули от първа нужда /памперси, шишета, биберони, облекла и други Даренията може да бъдат изпращани и по Спиди или Еконт за сметка на подателя.

Условия за дарените артикули:

Да са подобаващи за деца от 0 до 5 годинки.

Да са с ненарушена целокупност на опаковките и в период на валидност, в случай че се отнася за козметика или храни.

Да са чисти и непокътнати и без забележими недостатъци, в случай че се отнася за облекла и обувки.

Да са здрави и годни за потребление, в случай че се отнася за електроуреди или колички, кошари, играчки и други

Търговското ревю " Бебе Зона " е с вход свободен и ще бъде с работно време от 10:00 до 18:00 часа на 2 юли и от 10:00 до 16:00 часа на 3 юли.

Подробна информация за ревю " Бебе Зона " може да намерите тук: https://bit.ly/3HS2Y4a
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР