Специализираният наказателен съд ще решава утре да остави ли за

...
Специализираният наказателен съд ще решава утре да остави ли за
Коментари Харесай

Утре решават дали да оставят за постоянно в ареста кметицата Иванчева

Специализираният углавен съд ще взема решение на следващия ден да остави ли за непрекъснато в ареста кметицата на " Младост " Десислава Иванчева и заместничката й Биляна Петрова, предава БНР. Все още не ясно дали прокуратурата ще желае под стража да остане и медиаторът в корупционната скица - някогашният областен кмет Петко Дюлгеров.

Според информация на радиото, Дюлгеров, за който още през вчерашния ден от прокуратурата оповестиха, че след задържането си с част от подкупа, е направил признания, е разказал за схемата и към този момент в качеството му на обвинеяем. Обясненията му са част от доказателствата, само че даже и в границите на следствието и на възможен развой, той да се откаже от тях, от прокуратурата твърдят, че имат задоволително още.

Освен белязаните пари, открити у Петко Дюлгеров, чантата на Биляна Петрова и кашонче в колата на Десислава Иванчева плюс специфичните разследващи средства, документирали диалозите сред тях и изнудвания предприемач, като доказателства ще се употребяват и записите от заведенията, в които са се получавали и предавали белязаните пари. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР