Специализираният наказателен съд оправда Емил Милев, известен като Крокодила, след

...
Специализираният наказателен съд оправда Емил Милев, известен като Крокодила, след
Коментари Харесай

Емил Милев - Крокодила е НЕВИНЕН!

Специализираният углавен съд оправда Емил Милев, прочут като Крокодила, след дело проточило се 2 години и 5 години след залавянето му.

Според прокуратурата той, дружно с брат си Евгени-Гейзо, станаха известни точно с това нахлуване - над немски жител през 2009 година в село Вакарел до София.

Оттогава Крокодила изчезна за органите на реда, до задържането му през ноември 2013 година

Дълго време пред съда, във връзка всичките шест повдигнати обвинявания против него Крокодила твърдеше, че в никакъв случай не се е крил, че си е живял на адреса и че е бил известно време в Белгия, което бе доказано и от негов приятел, на който е бил на посетители.

През юли 2014 година във връзка следващото искане за смяна на непрекъснатото му задържане под стража, Крокодила добави тактичност си в правосъдната зала, която бе да желае отводи на прокурора и съда, да споделя, че не е чел материалите по делото, да упреква очевидците против себе си в полуда, убийства и така нататък

За първи път в правосъдна зала Милев призна, че се е крил от полицията през четирите години, когато е бил търсен от управляващите. Това било обаче тъй като той имал информация, че в случай че ченгетата го заловели, щели да го унищожават, изясни Крокодила пред магистратите.

Милев в зала упрекна в ликвидиране и похищение един от главните очевидци против себе си Николай Генов: "Генов е “убил Мико Бретона и е отвлякъл предприемача Вене Сотиров ", издаде Милев.

Припомняме, че Сотиров бе считан за една от жертвите на групата на Наглите.

Делото против Крокодила стартира в Спецсъда през 2015 година Прокуратурата отсече, че ще стачкува присъдата пред Апелативния профилиран углавен съд.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР