Специализираната полицейска операция е проведена в Старозагорско на 17 май.

...
Специализираната полицейска операция е проведена в Старозагорско на 17 май.
Коментари Харесай

Спецакция! Спипаха с много дрога млади мъже

Специализираната полицейска интервенция е извършена в Старозагорско на 17 май. Действията са осъществени от чиновници на Групово дело „ Борба с проведената престъпност “ по отношение на следствие на проведена незаконна група за разпространяване на опиати, съобщиха от Министерство на вътрешните работи.

В хода на спецакцията са арестувани четирима души - на 20, на 30 и двама на 22 години. При осъществени голям брой претърсвания на територията на Стара Загора и селата Ветрен и Тулово (къщи, жилища, както и коли, употребени от задържаните) са открити и конфискувани към 2,8 кг суха листна маса – марихуана, семена за растения от рода на конопа, гриндери, ел. везни и други материални доказателства. Според първичните данни групата е работила на територията на региона от началото на 2022 година досега.

Вчера четиримата арестувани са привлечени от Окръжна прокуратура – Стара Загора като обвинени за присъединяване в проведена незаконна група за държане и разпространяване на дрога. На трима от тях са повдигнати обвинявания и за държане за разпространяване на високорискови наркотични субстанции.

С разпореждане на наблюдаващия прокурор задържането на четиримата обвинени е удължено до 72 часа. 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР