Специализирана полицейска операция за противодействие на нарушения на изборното законодателство

...
Специализирана полицейска операция за противодействие на нарушения на изборното законодателство
Коментари Харесай

Специализирана операция срещу купуване на гласове в Шумен


Специализирана полицейска интервенция за противопоставяне на нарушавания на изборното законодателство се организира в Шумен. Целта е да се предотвратят и пресекат закононарушения срещу политическите права на жителите.

Засилено ще бъде полицейското наличие във всички зони, изведени като рискови.

Засилени инспекции ще бъдат осъществени тук-там, за които има информация, че се прави пазаруване на гласове. Активна ще бъде работата с престъпния контингент, с цел да не се позволява организирането, предлагането и даването на имотна полза на лица с цел да гласоподават в интерес на избрана политическа партия или претендент.



Работата на полицейските екипи ще бъде както за попречване на подготвяни нарушавания на изборното законодателство, по този начин и по противопоставяне на стандартната престъпност. Стриктен ще бъде контролът на пътното придвижване.

На терен са 10 полицейски екипа, които ще бъдат ситуирани и ще патрулират на рискови места. В тях са униформени и цивилни чиновници.

Освен в града е основана организация и за наситено полицейско наличие в дребните обитаеми места. Интензитетът ще бъде друг според от това какъв брой е рискова зоната на надзор.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР