Специализирана полицейска операция по противодействие, предотвратяване, пресичане и разкриване на

...
Специализирана полицейска операция по противодействие, предотвратяване, пресичане и разкриване на
Коментари Харесай

Наркотици и кашони с пари откриха при спецакция във Варна | Полицията се похвали с перфектна акция на сектор „Наркотици“

Специализирана полицейска интервенция по противопоставяне, попречване, секване и откриване на закононарушения, свързани с наркотични субстанции на територията на Варна се е провела през вчерашния ден от чиновници на бранш „ Наркотици “ и екипи на Специализираните полицейски сили при ОДМВР – Варна.

При претърсването в две жилища са открити огромно количество наркотични субстанции и два кашона с пари, оповестиха за Moreto.net от полицията.

Първоначално криминалистите подхванали инспекция на лек автомобил, паркиран на многолюден паркинг в централната част на регионалния град. При направената ревизия се оказало, че в автомобилът, на седалката има торба със суха зелена, тревиста маса.

Водачът - 26- годишен варненец и негов „ клиент “, са арестувани с полицейска мярка за период до 24 часа. В хода на процесуално-следствените дейности, чиновниците на реда подхванали претършуване на два жилището, населявани от лидера на колата. В жилищата са открити и конфискувани: зелена тревиста маса - марихуана; бяло кристално вещество – метамфетамин, кокаин, както и няколко стотин хапчета екстази, видно от направената експертна информация. Полицаите са иззели също по този начин гриндер, електронна везна и доста огромна сума пари – в друга валута.

По случая е формирано досъдебно произвеждане, работата по което продължава под наблюдаване на Окръжна прокуратура.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР