Специалистите по здравни грижи от болница Проф. д-р Стоян Киркович

...
Специалистите по здравни грижи от болница Проф. д-р Стоян Киркович
Коментари Харесай

Медицински работници от Стара Загора протестират с искане за достойно заплащане

Специалистите по здравни грижи от болница " Проф. доктор Стоян Киркович " в Стара Загора още веднъж излизат на митинг. Те упорстват за почтено възнаграждение, както и за премахването на комерсиалните сдружения в опазването на здравето. В митинга се включи и националният омбудсман Мая Манолова.

Вижте повече детайлности от директното включване на Десислава Петкова.

Стара Загора

Медицински сестри, кинезитерапевти, лаборанти и медицински асистенти упорстват да получава почтено възнаграждение за труда си в размер минимум на две минимални заплати или 1100 лева Сред настояванията са и в допълнение възнаграждение на работата в незабавната помощ и незабавните отделения.

Омбудсманът Мая Манолова дойде в Стара Загора и беседва с протестиращите. След това те ще се насочат на протестно шествие по централната градска улица.

Протестът е кротичък, като в него ще се включат единствено медицински служащи, които не са на промяна. Всички останали обаче са в стачка подготвеност, в случай че настояванията им не бъдат задоволени.
 Медицинските сестри от Стара Загора още веднъж излизат на митинг Медицинските сестри от Стара Загора още веднъж излизат на митинг
Специалистите по медицински грижи от болница "Проф. доктор Стоян Киркович " в Стара Загора още веднъж излизат на митинг. Те ще бъдат подкрепени и от омбудсма...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР