Специалисти все по-често препоръчват да спим голи, за да сме

...
Специалисти все по-често препоръчват да спим голи, за да сме
Коментари Харесай

Четири важни причини да спим голи

Специалисти все по-често предлагат да спим голи, с цел да сме по-здрави. Оказва се, че да спим без долни дрехи е освен секси, само че и здравословно. Това се дължи на обстоятелството, че неналичието на долни дрехи по време на сън разрешава на тялото и интимните елементи да " дишат ", изясняват американски специалисти.

Ако сте прекомерно срамежливи, и за вас има решение – заложете на по-свободно долни дрехи.

Какво печелим, когато загубим бельото по време на сън?

1 Забавя стареенето

Някои експерти са на мнение, че спането без облекла нощем забавя процеса на стареенето. Така по-лесно се прави " ремонт " на клетките, организмът по-успешно се преборва с някои кожни проблеми като петна и даже бръчки.

2 По-стабилна любовна връзка

Проучвания потвърждават, че повече от половината от двойките, които спят голи, са удовлетворени от връзката си. Тайната се крие в контакта с кожата на колегата, който предизвика отделянето на хормона на любовта окситоцин.

3 Здравословно изстудяване на тялото

Спането без охлажда тялото и способства за намаление на кръвното налягане. Това е изключително потребно за дамите в менопауза, които страдат от горещи талази.

4 Спането без долни дрехи е потребно и за мъжете

Американски уролози настояват, че тясното долни дрехи може да докара съществени здравословни проблеми на мъжете, защото загрява повече от нужното интимните им елементи. Това загряване може навреди на качеството на семенната течност.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР