Специалистът в областта на силовия тунинг на луксозни спортни автомобили- MANSORY, разкри

...
Специалистът в областта на силовия
тунинг на луксозни спортни автомобили-
MANSORY, разкри
Коментари Харесай

MANSORY по темата Audi RSQ8

Специалистът в региона на силовия тунинг на първокласни спортни автомобили- MANSORY, разкри първите детайлности да новия си план с артикул от портфолиото на Volkswagen Group, а точно спортното Audi RSQ8.

Екстериорният акцент при доработеното от MANSORY Audi RSQ8 е въвеждането на редица карбонови детайли, включително предна и задна престилка, и изцяло изпълнение на предния похлупак.

Освен на усъвършенстваната аеродинамика на купето, за подобряването на динамичните и скоростните индикатори на RSQ8, от залагат и на сериозна доработка на мотора на автомобила. Чрез въвеждането на нов електронен ръководещ блок и напълно нова спортна изпускателна система, V8 моторът на колата дава обещание оптималната мощ от 780 конски сили и оптимален въртящ момент от 1000 Нм.

Крайният резултат от работата на екипа на MANSORY е едно Audi RSQ8, което може да се ускори от 0 до 100 км/ч за 3.3 секунди и да развие оптималната скорост на придвижване от 320 км/ч.

За Audi RSQ8 от MANSORY са планували набор 23- и 24-цолови джанти, както и опция за редица персонализации на интериора, в това число нов волан, карбонов пакет апликации, червен тегел на тапицерията и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР