Специален кът за научни "закачки" с експерименти от света на

...
Специален кът за научни "закачки" с експерименти от света на
Коментари Харесай

Музейко организира проектиране на безмоторен самолет и научни експерименти в Южния парк в събота

Специален ъгъл за научни "закачки " с опити от света на физиката и химията, планиране на безмоторен аероплан, конструктори, с които се строят форми на бъдещето - са единствено част от заниманията, готови от "Музейко " за тази събота. Тогава детският теоретичен център ще се придвижи в Южния парк.

Голямата поляна ще се преобрази в място за игри, безчет занимания и научни провокации за дребните гости.

Колко любопитни и занимателни могат да бъдат откритията ще може да се види в специфичния ъгъл за научни закачки, който ще предизвика вниманието с удивителни опити от света на физиката и химията.

В изобретателната зона на Музейко - "Maker Space ", младите визионери ще повдигнат фантазиите си високо в небето със собствен глайдер. С помощта на Музейковците всяко дете ще проектира безмоторен аероплан, пробвайки другите благоприятни условия на летящите машини.

Малките архитекти ще развихрят въображението си с форми от бъдещето и занимателни конструктори. Всеки клиент ще може да взе участие в лотария със специфични награди награди - седмица в Лятната академия на Музейко, специфични отстъпки за Лятната академия или плюшен Музейко. Всеки млад откривател може да продължи своето пътешестване в дивата природа, науката и конструирането в Лятната академия на Музейко, а всеки, който желае да се включи в нея, ще получи 20 % отстъпка, в случай че се запише на място на 13 юли в Южния парк, оповестяват от детския център.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР