Спешна кампания за набиране на средства за операция на 11-годишно

...
Спешна кампания за набиране на средства за операция на 11-годишно
Коментари Харесай

Блъснаха Мира на 5 годинки: Има спешна нужда от помощ

Спешна акция за набиране на средства за интервенция на 11-годишно дете от Добрич провежда фондация „ Милостиво сърце “.

Мирослава Тодорова е ученичка в 5 „ г “ клас на СУ „ Любен Каравелов “. На 28 януари тя е блъсната от лек автомобил на улица „ Опълченец Димитър Ковачев “, откакто излиза от близката аптеката, до която я пратила майка й. След пътния случай е настанена в МБАЛ Добрич с фрактура на подбедрицата, без заплаха за живота, оповестява

Тогава лекарите изясняват на фамилията, че би трябвало да се направи интервенция и да се слагат импланти. Семейството обаче няма опция за това – бащата е с увреждания, а майката работи като чистачка в учебно заведение. Имат по-голям наследник.

Затова кракът е бил единствено гипсиран. Тази заран след надзорен обзор се открива, че без интервенция кракът няма да се възвърне обикновено, показа за Про Нюз Добрич ръководителят на фондацията Александър Иванов. Днес той се срещна със фамилията и с лекуващия доктор доктор Павел Павлов.

За имплантите, които би трябвало да се слагат, са нужни 3120 лева От „ Социално подкрепяне “ могат да оказват помощ с еднократна помощ от 375, само че парите ще се получат след месец.

Затова Александър е подхванал незабавна акция, с цел да могат средствата да се набират до началото на идната седмица и детето да бъде оперирано. Според медиците тази интервенция ще разреши то още веднъж да върви обикновено. Ако не бъдат сложени имплантите, момиченцето ще бъде инвалидизирано за цялостен живот.

Средства може да дарите на следната банкова сметка:

 BIC: BPBIBGSF

 IBAN: BG22 BPBI 7938 1061 8002 01

Милостиво сърце Фондация

Основание: Дарение за Мирослава Тодорова
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР