Спелеологът Петър Христов, който се удави на 30 юни в

...
Спелеологът Петър Христов, който се удави на 30 юни в
Коментари Харесай

България плаче: Приятели на удавения спелеолог Петър Христов пуснаха прощално ВИДЕО

Спелеологът Петър Христов, който се удави на 30 юни в река Искър край Мездра, ще бъде заровен на следващия ден. Опелото е в събота, 7 юли, от 11:00 часа в Гробищния парк в столичния квартал ”Бакърена фабрика”, оповестиха в обществената мрежа негови близки.

Междувременно от Съюза на Бащите в България, чийто съосновател и заместник-председател е Петър Христов, разгласиха в обществената мрежа видеоклип в памет на своя другар.

“Ще ви опиша една история за човек, поставящ хората на фундамент за сметка на егото си. За един българин, живеещ с концепцията, че всички сме положителни и просто би трябвало да се покаже положителният образец. За един човек, който ценеше природата и се опитваше да напомня всеки ден за хубостта на България. Този човек носеше толкоз доста топлота в сърцето, която се разкриваше с усмивката му. Един татко, борещ се в името на фамилията си. Петър Христов в никакъв случай не се отхвърляше, тъй като знаеше, че всеки триумф е изпълнен с доста пот и труд. Пепи оказа помощ на доста хора с дейностите и препоръките си! Почивай в мир, приятелю! ”, написаха във Facebook от Съюза на Бащите в България.



Източник: medianews.bg
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР