Спайк Лий определено е сред големите имена в киното, като

...
Спайк Лий определено е сред големите имена в киното, като
Коментари Харесай

Филмът, който никой не е искал да направи

Спайк Лий несъмнено е измежду огромните имена в киното, като петте номинации за Оскар са задоволителен индикатор за гения на режисьора.
 Спайк Лий, Ню Йорк Никс, абсурдът сред тях и какъв брой милиона е дал за билети
Глупак ли си, в случай че похарчиш 10 милиона, с цел да гледаш обичания си тим

Спайк Лий несъмнено дава благо и драго за...

От няколко дни в Netflix можем да гледаме и последния му филм Da 5 Bloods , с който доста хора считат, че може още веднъж да се бори за Оскар.

Филмът споделя за четирима ветерани от войната във Виетнам, които доста години след претърпяното още веднъж се връщат в страната по следите на прикрито богатство.
 Спайк Лий

Спайк Лий

Наистина звучи забавно, само че от изявление на Спайк Лий за The Hollywood Reporter излиза наяве, че режисьорът е изпитал огромни компликации, до момента в който филмът види бял свят.

Лий споделя, че е провел срещи с всички студиа в опит да ги впечатли с концепцията си, с цел да влагат пари и филмът да се случи. Всички обаче са отказали.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от DA 5 BLOODS (@da5bloodsnetflixmovie) на Май 27, 2020 в 3:02 PDT

" Имал съм доста, доста планове, които са били отказвани, и не споделят, че не им харесват, а просто споделят: " Не, това не е за нас. " И тъй като Спайк Лий е в сектора от доста години, не си губи времето да пита за какво, а просто благодари за отделеното време и продължава напред.
 Новите филми и сериали на Netflix през юни
Новите филми и сериали на Netflix през юни

Лятото стартира по този начин

За негова наслада, Netflix виждат капацитет в Da 5 Bloods, тъй като споделя, че те са били последният му късмет. Според MovieWeb, стрийминг платформата възнамерява да популяризира кино лентата и по кината за избран интервал от време, с цел да може да бъде измежду претендентите за Оскар. Нещо, което направиха и с The Irishman на Мартин Скорсезе.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР