Спасител на Албена гонил деца от плажа - пречили на

...
Спасител на Албена гонил деца от плажа - пречили на
Коментари Харесай

Учител сподели за неприятна ситуация по родното Черноморие

Спасител на " Албена " гонил деца от плажа - пречили на буя, който бил вързан с въже.

Десислава Петрова, която е преподавател в приблизително учебно заведение " Васил Левски " в град Вълчи Дол, научаваме от профила й във Facebook, показа в общественото пространство неприятна обстановка, обвързвана с роден избавител по нашето Черноморие.

Случаят е от ваканционното населено място на Черно море, ситуирано в Североизточна България, а точно Албена. Петрова, дружно с група от 50 деца, както и с още няколко сътрудници ръководители, са били на летен лагер. Учителите са завели децата на свободната зона сред 16-ти и 17-ти пост пред хотел " Нона " и се настанили покрай спасителя на 16-ти пост. Десислава Петрова разказва спасителя със следните думи: " Доста противен възрастен господин, който очевидно издразнихме с наличието си ".

Петрова споделя още, че спасителят е почнал да гони децата от свободната зона, а като претекст изтъквал това, че пречили на буя, който бил вързан в въже. Мотивът обаче не бил потвърден, споделя учителката и добавя, че спасителят изсипал обиди против нея и сътрудниците й, които са извънредно грозни, тя цитира една от тях: " Айде чиба, отивайте си на село, селяни.. ".

" Да не приказваме, че не позволи на децата да копаят дупки в пясъка... Какво да вършат на плажа? Опитах да беседвам с него, като му приказвах с учтива форма, само че не се получи. Поисках да ми се показа, само че ми сподели " Чиба от тук " ", написа още Десислава в обществената мрежа Facebook.

Жената се е пробвала да реализира контакт с индивида, който дава отговор за спасителите и тяхната работа, с цел да се оплаче, само че й дали неверен телефонен номер. " Помолих за подпомагане и на рецепцията на хотел " Нона`, доста учтиви дами, свързаха ме с шефа си, също доста радушен. Благодаря им, уви не успяхме да се забележим. И всичко това пред очите на 50 деца... и след това нямаме туризъм. Е по какъв начин да имаме? "

" Прикачам фотография на господина, който очевидно се счита за недостижим и всичко му е разрешено. Дано не изпадате в сходни обстановки и постът ми да стигне до този, който дава отговор за спасителите в Албена. Благодаря за вниманието! ", заключи Десислава Петрова.



Появиха се съпричастни хора в мненията под обявата. " Спасителите, с доста дребни изключения, са тъкмо такива, като този. И по тази причина в никакъв случай няма да имаме желан туризъм! ", написа Светла Колева.

" Който не му се работи да си стои у дома, има хора учтиви и възпитани, дано те да работят, а не тоя урод! Не е паднал на мен, такива като него си получават заслуженото! Но тук опираме отново до управата, дали няма кой да го постави на мястото му?! ", разяснява Йорданка Димова.

А съгласно Маргарита Георгиева, учителката Петрова съди спасителя без причина. " Този човек не го познавате, съдите без причина! Преподавате ли на децата по този метод? Да вършат прибързани изводи. Аз си приказвах близо час с господина и в действителност е доста грамотен. И на нас ни направи забележка, тъй като му пречехме на наблюдението, само че откакто се отместихме, нямаше проблем. Жалко за този метод на мислене. ", написа тя.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР