Спартак (Варна) вече има нов силен човек в управата на

...
Спартак (Варна) вече има нов силен човек в управата на
Коментари Харесай

Спартак назначи шеф под прикритие

Спартак (Варна) към този момент има нов мощен човек в управата на клуба, само че под покритие, в лицето на Симеон Христов, научи Gong.bg . Назначението не е оповестено публично от спартаклии, с цел да се избегне спор на ползи, защото Христов върви като дежурен пратеник на мачове на деца и юноши в зоналните шампионати. Симеон Христов обаче към този момент извършва отговорностите си на нов началник на „ соколите “ и даже е оторизиран от двамата съсобственици на Спартак да влиза в съблекалнята преди мач и да афишира наградите.

Христов е прочут във Варна с работата си във футзала и плажния футбол, които се приближават до футбола. Вероятно тази работа му е разрешила да натрупа и футболни познания, които пък му дадоха опция да стане футболен консултант на един от шефовете на „ соколите “ Асен Миланов, когато той бе определен за ръководител на Управителния съвет на ФК Спартак при започване на 2020 година.

Любопитно е, че като треньор на държавния първенец по плажен футбол Спартак Симеон Христов бе един от най-големите критици на Борислав Михайлов, само че все пак продължава да получава пари от БФС, в качеството му на пратеник на мачове на подрастващи. Христов беше и треньор на националния тим по плажен футбол.

 Снимка: Bulgaria beach soccer
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР