Спартак (Варна) ще се опита да убеди Николай Киров да

...
Спартак (Варна) ще се опита да убеди Николай Киров да
Коментари Харесай

Отбор от efbet Лига започва преговори с Николай Киров

Спартак (Варна) ще се опита да убеди Николай Киров да им стане старши треньор. " Соколите " започнаха кошмарно сезона и след 4 кръга имат едно тъждество, 3 загуби и голова разлика 1:12. Единствената точка пристигна в семейството с Пирин (Благоевград).

В последните две гостувания Спартак падна с по 0:5 от Лудогорец и Левски, а на старта претърпя домакинско проваляне от Славия с 0:1.

В петък варненци одобряват различен дилетант в efbet Лига Хебър (Пазарджик). Пред наставника Васил Петров и тима е подложен ултиматум за първа победа. Ново проваляне може да коства поста на младия треньор, който по този начин или другояче води тима без лиценз.

Такъв има Георги Иванов-Геша, който работи в клуба. Той обаче е отказал да поеме състава, в случай че се стигне до разлъка с Петров.

На хоризонта е изплувала опцията с Николай Киров, който сега е без работа. Доскоро той бе любимец за нов ментор на Ботев (Пловдив), само че двете страни по този начин и не съумяха да се схванат.

Белия бе считан и за любимец за нов селекционер на националния тим, само че Борислав Михайлов се довери на сърбина Младен Кръстаич.

Ако Спартак (Варна) се разбере с някогашния треньор на ЦСКА 1948, Арда и Ботев (Пд), то съвсем несъмнено на Васил Петров ще му бъде препоръчано да влезе в щаба като асистент.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР