Спартак (Варна) е домакин на Берое в мач от 25-ия

...
Спартак (Варна) е домакин на Берое в мач от 25-ия
Коментари Харесай

Във Варна: Спартак ще опита да запази надежда

Спартак (Варна) е хазаин на Берое в мач от 25-ия кръг на efbet Лига.

Двубоят на “Коритото ” в Морската ни столица е от 17:45 часа, с основен арбитър Иво Андреев.

Мачът се явява основен за домакините, които заемат последното място във краткотрайното класиране и имат едвам 12 пункта в актива си.

“Соколите ” са в серия от три следващи загуби и днешната среща може да се окаже последният трен, който варненци могат да заловен към спасението. Към момента Спартак изостава на 4 точки от Хебър и на 8 от Пирин, които са над отбора в класирането.

Иначе през миналата седмица тимът на Димитър Димитров - Херо изигра дуел и за Купата на България.

“Соколите ” се показаха добре в 1/4-финалите против Лудогорец, само че отстъпиха в Разград и по този начин изхвърчаха от шампионата. Все отново обаче наставникът остана удовлетворен от играта на своя отбор, който има едвам 2 победи в efbet Лига.

Берое от своя страна също не се намира в цветуща форма. “Заралии ” са 13-ти в класирането и все още има 21 точки, на 6 от зоната за избавление. Старозагорци са в серия от 6 следващи мача без триумф, като в последния кръг от елита изгубиха като домакини от ЦСКА 1948.

Берое не е играл от близо месец насам в формален мач поради паузата за националните тимове, тъй че ще бъде любопитно да забележим и в какво положение са играчите на Николай Киров.

По-рано през сезона Берое и Спартак изиграха един мач в Стара Загора още веднъж за шампионата. Тогава “заралии ” се постановиха с 3:1. Последният мач сред двата отбора на “Коритото ” пък датира от 2007 година, когато варненци побеждават с 1:0.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР