Спартак (Търнава) не успя да преодолее Цървена звезда по пътя

...
Спартак (Търнава) не успя да преодолее Цървена звезда по пътя
Коментари Харесай

Бившият тим на Ел Маестро удари Олимпия, Бендтнер пак бележи за Розенборг

Спартак (Търнава) не съумя да преодолее Цървена звезда по пътя към групите на Шампионската лига, само че с единия крайник към този момент е в груповата фаза на Лига Европа. Словаците се постановиха с 2:0 над Олимпия (Любляна) като посетител. Резултата за някогашния тим на Нестор Ел Маестро откри Марек Бакош в 23-ата минута от дузпа. Малко по-късно Мартин Тот получи червен картон, само че даже с 10 индивида Спартак стигна до още едно попадение. Всъщност, то бе автогол на Бранко Илич в 35-ата минута.

Генк унищожи Брьондби с 5:2. Мвана Сабата блесна с хеттрик за белгийците, а гостите от Дания би трябвало да са удовлетворени, че не изгубиха и с по-неприятен резултат. Отборът от Копенхаген обаче е мощен хазаин и има вяра, че ще направи поврат след седмица, с цел да се класира за групите на Лига Европа за първи път от 2005 година.

1-0: Slik lobber man ballen rolig over keeper fra 20 meter. #Jebali #Rosenborg (Foto: Knut Inge Røstad) pic.twitter.com/WlJQ2axJYS
— Rosenborg Ballklub (@RBKfotball) 23 август 2018 година
Норвежкият Розенборг нямаше проблеми със Шкендия и се наложи с 3:1. И трите попадение за домакините паднаха до почивката, а второто от тях означи Никлас Бендтнер. Късен гол на Стенио Жуниор резервира минималните шансове на македонците за реванша.

Рапид (Виена) победи Стяуа с 3:1 и е по-близо до групите от румънския гранд, който в предходния кръг трагично отстрани Хайдук (Сплит) и провокира гнева на боса си Диджи Бекали. Кристоф Класмюлнер, Марио Зонлайтнер и Щефан Шваб вкараха головете за австрийците, а Харлем Гнохере се разписа за Стяуа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР