Спартак 1918 Варна победи Септември с 1:0, като това прати

...
Спартак 1918 Варна победи Септември с 1:0, като това прати
Коментари Харесай

Септември и Спартак Варна изпаднаха от елита

Спартак 1918 Варна победи Септември с 1:0, като това прати и това и двата тима във втора дизивия. Причината – по същото време победи Ботев Враца с 3:2.

Така варненци и софиянци събраха по 25 точки. Хебър обаче има 29. До края на плейофите остава още един кръг. В него Хебър посреща Берое и при победа ще прата заралии на бараж за оцеляване. Берое има 32 точки. Между двата отбора е Пирин, който би трябвало да победи Спартак в последния кръг, с цел да е сигурен, че остава в елита.

Иначе във Варна домакините имаха много положения за гол, само че ги изпуснаха. Същото направиха и техните противници от София, които сътвориха доста работа на вратаря Кристиано Фигейредо.

През второто полувреме положителните офанзиви бяха по-малко. Все отново в В 83-та минута Жоао Марио излезе против Димитър Шейтанов и вкара за 1:0. В заключителните секунди Септември на два пъти пропусна да изравни. При първата обстановка се намеси вратарят Кристиано Фигейредо, а при втората Александър Белоесов почисти от голлинията.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР