Сп. The Cut публикува материал, посветен на добиваща все по-голяма

...
Сп. The Cut публикува материал, посветен на добиваща все по-голяма
Коментари Харесай

„Миша закуска“: Странната хранителна мода, която завладя Тик Ток

Сп. „ The Cut ” разгласява материал, отдаден на добиваща все по-голяма известност кулинарна наклонност с неапетитното име " миша закуска ” .

Под това наименование блогърите схващат разнообразни неща: за едни това е изгорял самун с ябълки, канела и орехови ядки, а за други - кисела краставица, увита в комат топено сирене.

Вече сме привикнали с обстоятелството, че вирусните трендове в храненето се раждат точно в Тик Ток. Правилото в тази обществена мрежа е, че колкото по-странна е храната, толкоз по-добре. " Мишата закуска " не е изключение. Този " феномен " към този момент съществуваше, само че Тик Ток му даде ново име, освен това напълно инцидентно (измислено от един от блогърите). В края на краищата по този начин се появяват най-хубавите изобретения: спомнете си за положителната остаряла рецепта за кола. Според една от версиите помощник на Джон Стит Пембъртън (американски фармацевт и откривател на „ Кока-Кола ”) инцидентно смесил гъст сироп от кола с газирана вода.

Сега консуматори от целия свят споделят своята лична " миша закуска " . " Това е закуска, която си вършиме, поглеждайки наличието на хладилника си и осъзнавайки, че сте прекомерно гладни, с цел да отделите време да сготвите нещо по-сложно. Така комбинирате на пръв взор несъвместими съставки ", изяснява един блогър.

Името на наклонността е подбудено от асоциациите с остатъците от храна, които могат да се изядат " на една хапка ".
Разбира се, не съществува явен лист на това какво тъкмо може да се назова " миша закуска ". По създание това са елементарни закуски, които се подготвят от това, което е останало в хладилника.

За тиктокъра с прякор @ken.eurich (1,4 милиона последователи) това е бульон от настърган чипс в оцет . И да, такава " чорба " се яде с лъжица. Мариновани краставици, увити в сирене (един от най-често срещаните съставни елементи на " мишата закуска " ), е друго известно бързо ядене, известно с названието #pickleinablanket. Видеоклиповете с този хаштаг могат да се похвалят с 6,4 милиона гледания в приложението. " Странните закуски стават известни доста бързо, тъй като нормално множеството хора имат съставките за приготвянето им в хладилника си ", споделя блогърката Клеър Снайдър.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР