Социологическо проучване показва, че италианците изпитват голям страх от коронавируса.

...
Социологическо проучване показва, че италианците изпитват голям страх от коронавируса.
Коментари Харесай

Covid-проучване на Апенините: 85% от италианците живеят в страх!

Социологическо изследване демонстрира, че италианците изпитват огромен боязън от ковид. В момента държавното управление приготвя нов декрет с ограничения против разпространението на болестта.

Проучването е на Институт Ixè и демонстрира, че 85% от италианците живеят в боязън – равнище от интервала на карантината напролет. То спадна с 20 пункта през лятото, само че в този момент се повиши. Отбелязва се и рекордно за министър доверие от 49 на 100 – в тази ситуация този на опазването на здравето Роберто Сперанца.

Анализаторите го поясняват като доверие в държавното управление, макар че жителите не постоянно са съгласни с взетите ограничения, само че под въздействието на страха и от това, което се случва отвън рамките на страната, желаят повече сигурност от страната.

Смята се още, че това е от изгода на държавната коалиция и за първи път се регистрира, че сред съпротива и „ националното въодушевление “ разликата е огромна.

До броени часове ще бъде признат следващият указ от ограничения против разпространяването на ковид в Италия. Той планува да вземем за пример свеждане на карантината до 10 дни.

С днешна дата се отбелязва спад в броя на инфектираните, близо 1200 са оздравелите, умрелите са 26 души.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР