Социологът Румяна Коларова коментира актуалната политическа ситуация в страната при

...
Социологът Румяна Коларова коментира актуалната политическа ситуация в страната при
Коментари Харесай

Румяна Коларова: Не очаквах Продължаваме промяната да откаже разговор с досегашния си коалиционен партньор БСП

Социологът Румяна Коларова разяснява настоящата политическа обстановка в страната при гостуването си в емисията вести на БТВ.

" Много малко хора към момента се надяват, че ще бъде образуван постоянен кабинет. От тази позиция е доста забавно по какъв начин се нареждат другите партии.  За мен беше непредвиден обстоятелството, че " Продължаваме промяната " отхвърлиха изобщо да беседват с досегашните си съдружния сътрудници от Българска социалистическа партия.  За " Демократична България " е много по-естествено. За " Възраждане " също е много по-естествено. Но е ясно, че Корнелия Нинова търси някакъв нов формат, и получава някакви реакции каквито са реципрочни на метода, по който Българска социалистическа партия е постъпвала на предходните два мандата ", сподели тя.

" Бойко Борисов отхвърли двустранна лидерска среща на Политическа партия, те го поканиха. А в този момент надлежно той приема лидерската среща с Корнелия Нинова, като изрично заявява, че не би правил обединения с нея по никакъв метод. Тук по-скоро си мисля, че има някакъв тип взаимно легитимиране. Не мога да си обясня за какво за Политическа партия двустранна лидерска среща е позволена, а когато Нинова кани на лидерска среща, то е неприемливо. Ясно е на всички, че третият мандат носи негативи, Нинова пробва да извлече някаква изгода и реакцията, особено на Политическа партия, е в посока оптимално да постави акцент върху негатива ", разяснява още Коларова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР