Социалното дистанциране определено ни разбърка режима и подобно на много

...
Социалното дистанциране определено ни разбърка режима и подобно на много
Коментари Харесай

Филмите, в които Силвестър Сталоун е в най-лошата си форма

Социалното разграничаване несъмнено ни разбърка режима и сходно на доста хора се отдадохме на ядене.
 Силвестър Сталоун, Серджо Сталоун и синът на артиста, за който съвсем не се приказва
Синът на Силвестър Сталоун, за който не се приказва

Кой е Серджо Сталоун

Не знаем дали резултатът ще бъде, че ще бъдем в най-лошата си физическа форма, когато всичко завърши, само че знаем, че с помощта на изолацията звездите имат повече време. И като го имат, споделят най-различни неща.

Силвестър Сталоун стана следващата звезда, която употребява профила си в Instagram, с цел да отговори на заложени от почитатели въпроси.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Sly Stallone (@officialslystallone) на Апр 23, 2020 в 12:20 PDT

Сред тях имаше какви ли не, само че измежду най-интересните беше за кой филм счита, че е бил в най-лошата си физическа форма. И Сталоун не се затрудни с отговора, тъй като съгласно него в " Копланд " (1997 г.) и " Бойни старчета " (2013 г.) не е изглеждал по този начин, както му се е желало.

Причината е, че е трябвало да смъкна килограми, с цел да няма очевадна разлика сред неговата физика и тази на Робърт де Ниро , с който си партнират и в двата кино лентата.

Във върхова форма пък сме го виждали в " Роки IV " (1985 г.), " Рамбо III " (1988 г.) и в " Катерачът " (1993 г.).

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Sly Stallone (@officialslystallone) на Сеп 30, 2019 в 5:12 PDT

Сред забавните неща, които научаваме от видеото, е, че Сталоун е написал сюжетите за всички филми за Роки. Когато се е съгласил да взе участие и в двата кино лентата за Крийд, е написал и сцените, в които е взел участие, тъй като съгласно него подаденият му сюжет не е отразявал задоволително добре темперамента на героя му.

Силсвестър Сталоун признава, че има филм, който бил снимал още веднъж. И това е " Спри или мама ще стреля " (1992 г.). Причината е, че крайният резултат не е отговарял на първичната идея.

Трябвало е майката на Джо (Сталоун) да бъде пресъздадена като толкоз неприятна, че феновете да я намразят. Но съгласно артиста това не се е получило, тъй като за ролята на майката е определена Естел Гети, която е толкоз сладка и добра, че няма по какъв начин човек да не я хареса.

Защо основателят на Рамбо се срами от последния филм

Дейвид Морел не утвърждава видяното

С възприятие за комизъм Сталоун се закачи и с положителния си другар Арнолд Шварценегер, казвайки, че е взел ролята в " Спри или мама ще стреля ", единствено тъй като не е желал той да взе участие във кино лентата вместо него.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР