Социалната мрежа X (преди Twitter) обяви, че е въвела абонаментна

...
Социалната мрежа X (преди Twitter) обяви, че е въвела абонаментна
Коментари Харесай

X въведе платен абонамент за новите потребители в две държави: колко ще струва?

Социалната мрежа X (преди Twitter) разгласи, че е въвела абонаментна такса от $1 на година за новите консуматори в Нова Зеландия и Филипините. Според притежателя на платформата Илон Мъск, това отчасти ще реши казуса с ботовете.

„ От през днешния ден [17 октомври] тестваме нова стратегия (Not A Bot) в Нова Зеландия и Филипините. Създадените и не верифицирани сметки ще би трябвало да се записват за годишен абонамент от $1, с цел да могат да разгласяват и да взаимодействат с тях “ — се споделя в известието.

X акцентира, че считат тази алтернатива за най-ефективната в битката с ботовете и спама в световен мащаб. Абонаментите също не се смятат за източник на облага.

Нововъведенията няма да обиден по никакъв метод към този момент записаните консуматори. Ще остане опцията за гратис основаване на акаунт в платформата, само че притежателите на такива профили няма да могат да пускат изявления, да ги разясняват или да реагират по различен метод.

Собственикът на платформата Илон Мъск разяснява информацията:

“Това е правилно. Можете да четете гратис. Ще би трябвало да платите $1 за опцията да пишете. Това е единственият работещ метод в битката с ботовете, без да блокираме действителни консуматори. Тази мярка няма да реши изцяло казуса, само че ще направи манипулирането на платформата хиляди пъти по-трудно. ”

Преди това Мъск към този момент загатна за вероятното въвеждане на заплатен абонамент. Неговата концепция е, че повишението на разноските за работа с ботовете с “няколко $ “ ще изплаши множеството снабдители на подобен програмен продукт.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР